K7 minutter er studentforeningens egen videogruppe. Vi er en humørfylt gjeng som driver med forskjellige former for video- og liveproduskjon samtidig som vi alltid er klare for fest og moro. Virksomheten vår er hovedsaklig delt inn i to hoveddeler: Av-systemet og videoproduksjon

AV-systemet: Er videoriggen i aulaen på NHH. Det er K7 som drifter dette og vi filmer arrangementer som finner sted. Systemet består av en mikser og fire kamera (to på stativ på hyllen, et håndholdt og en kamerajib). Alt klippes live og vises på lerretene for alle som ikke var så heldige å få plass helt fremme ved scenen.

Videoproduksjon: Vi lager produksjoner som legges ut her på nettsiden, disse kan være reportasjer fra hendelser på skolen, intervjuer med små og store personligheter, eller våre egne produksjoner. Vi har som standard at det skal komme ut to saker i uken. Vi produserer også promoer og småfilmer for studentforeningen.

Alle i studentforeningen kan også leie utstyret vi disponerer dersom de ønsker å lage noe selv, både kamera, lys og stativer er tilgjengelig og kan bookes her på nettsiden. Det er også mulig å låne pc-er til redigeringsarbeid, så lenge det er i NHHS-sammenheng.

Lyst å bli med? Da må du bare sende en e-post til leder, så vil du få informasjon om når neste opptak er, og når du kan komme på intervju.

Copyright K7 Minutter - Norges Handelshøyskoles Studentforening